UUTISIA VUODELTA 2010 / NEWS 2010

UUTISIA VUODELTA 2009 / NEWS 2009

29.12. Pitäsköhän ruveta kirjailijaksi? Kirjoittaisin kirjan kaikista "fiksuista" koiraihmisistä.... etenkin niistä jotka ilmoittautuvat ryhmänäyttelyihin , sellaisiin kuin Ilomantsi ja Tohmajärvi (esim....). Näissä kun ei ole sähköistä ilmoittautumista. Kirjoittaisin kaikki "imartelevat" emailit ihan lähettäjien nimien kera sinne kirjaan. Ja kirjoittaisin puhtaaksi puhelut ja tekstiviestit myös. Olisikohan kirjalla suurikin menestys? Tulisko painos miten monta tuhatta? Oisko kirjan nimi vaikka "Kaislikossa Suhisee" vaiko "Koiramaailmassa Kuhisee" ? Voisin laittaa sinne muutaman luvun vaikka ihan "oikeesta elämästä" :D Elämästä näyttelymaailmassa... katkeruudesta, kateudesta, selän takana paskan puhumisesta, omaan napaan tuijottamisesta.... ja myöskin sen positiivisen puolen... uusista ystävyyksistä, iloisista tapahtumista, hauskan pidosta ja perinteistä.... onnistumisen iloista, oman sekä toisen onnistumisen! Jospa jätän kuitenkin kirjoittamatta :D ehken on parempi niin.....Tai tekisinkö opuksen rautalangasta: "Näin ilmoittaudun koiranäyttelyyn"... en vaineskaan.  Se on tämä vuosi vähissä ja kevättä kohti mennään! Päivät on jo pidentyneet. Kajaanista alkaaa näyttelyvuosi, jatkuen Ilomantsilla. Terveystarkastuksiin mennään isolla porukalla tammikuussa, ja tänään haluan toivottaa Paljon Onnea U-pentue 1-vuotta! ja tietysti KAIKILLE KARVOIHIN KATSOMATTA  HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2011!  HAPPY NEW YEAR TO ALL !!!!
21.12. Congratulations to T-litter today!  1 year old!
Congratulations to S-litter --> 23.12-- 2 year old!
Congratulations to R-litter --> 26.12 -- 3 year old!
Congratulations to U-litter --> 29.12 -- 1 year old!

16.12. Jaahas, on se aika vuodesta jotta Kelkkamäki vetäytyy pikkuhiljaa joulun viettoon, kuten moni muukin maailmassa:D. Äijä ei lähtenytkään Pietariin, koska koko bussilastin ilmoittautumiset eivät olleet menneet koskaan perille. Messarissa käytiin ja hauskaa oli. En vain voinut mitään hysteeriselle naurulleni enää siinä vaiheessa kun tuli VIIDES ERI/4 plakkariin sunnuntaina :D, olipas koomista. Jaska lauantain PU 4 oli paras tulos ja tulos mikä jäi kaivelemaan todella negatiivisesti, oli Lotan EH/1 lauantaina. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta :D. Lumimyrsky oli saanut koko Helsingin sekaisin ja se kyllä näkyi ja kuului....Mikonkadun Amarillosta sai hyvää ruokaa, samoin hotellin vastapäisestä Mc Donaldsista :D   MITÄs sitten on tapahtunutkaan tänä vuonna.... S-pentueen todella upeat terveystulokset ! Äijälle liuta sertejä ja muutama CACIB! Ronjan viimeinen serti ! Ässälle pari varasertiä! Aadalle ja Tuiskulle varasertit! Uunolle CACIB Suomesta ja C.I.E titteli ! Lotta muutti meille ja napsi sertejä! T- ja U-pennuille saatiin kivat kodit! Pentutapaaminen! Kasvattien menestykset! Tanskan matka ja Jaska VARA-CACIB! ja ja ja.... ja " Mamman" paluu messariin 4 vuoden tauon jälkeen....Monta koiraa ja erittäin upeita tuloksia. Taipparit jäi Lotalla saavuttamatta (joko ensi vuonna?) ja se kauan odotettu ulkomaan elävä jäi tulematta, sen vuoro on sitten joskus myöhemmin...   Pakkasen ja lumen keskeltä TEAM REKIVAARA toivottaa kaikille HYVÄÄ JOULUA ! Team Rekivaara wish you all friends  MERRY CHRISTMAS!

12.12
Helsinki, INT
W-10
Judge: Eeva Rautala (50)
Jaska 4th EXCELLENT
Nelli 4th EXCELLENT
Äijä 4th EXCELLENT
Lotta 4th EXCELLENT
Repe 4th EXCELLENT
Chili 3rd VERY GOOD
Desti VERY GOOD
11.12.
Helsinki- Winner 10
Judge: Hans Rosenberg (39)
Jaska 4th best dog
Nelli EXCELLENT
Äijä 2nd VERY GOOD
Repe 2nd VERY GOOD
Lotta 1st VERY GOOD
Chili 4th VERY GOOD

15.11. Vuosi alkaa olla "pulkassa" näyttelyiden osalta. Äijä lähtee käymään vielä Pietarissa, ja toki Messariinhan me tullaan. Se on jo perinne ! Eilinen päivä oli hieno! T-pentueesta Repelle serti ja Tuiskulle varaserti ! U-pentueen Aada sai varasertin jo SNJ:ssä :D Chilin viimeinen serti antaa odottaa itseään :D Kyllä se vielä sieltä tulee! Rouva THE QUEEN sai ekaa kertaa maininnan "kuluneet hampaat".... no varmasti on, rouva nääs on elämänsä aikana purrut/syönyt itsensä ulos METALLIhäkistä useita kertoja, myös harrastuksena on kivien syönti ja ulkohäkin verkon repiminen :D Viimeisin tempaus on koirankopin lämmittimen lämmönssäätönupin syönti :D Tosin Lotta avusti hiukan tässä asiassa. Ehtihän tuo lämmitin olla paikallaan jopa 2 päivää :D. Meillä on ollut kolmena jouluna pentuja, mutta nyt ei ole onneksi. Meidän seuraava pentue syntyy toivottavasti ensi keväänä touko-kesäkuussa Ässälle ja Mister X:lle, jonka henkilöllisyys on minulla ja muutamalla muulla jo tiedossa, mutta julkaistaan kevään aikana sitten muillekkin! Toivotaan että kaikki menee hyvin ja astutus onnistuu ja Ässä tulee kantavaksi ja että me saamme maailmaan Grezagords V-pentueen ensivuonna! Vuosina 2012-2013 onkin sitten Lotan, Aadan ja Tuiskun vuoro, mikäli terveystulokset antavat olettaa heitä käytettävän. Ensi vuonna olisi tarkoitus yrittää Lotalle ja Tuiskulle taippareita ja Vompatin (Uuno) kanssa mentäs Mejään, jos aika/halu/into/taito/uskallus riittää kokeisiin asti! Uuno on todella tarkka nenän käyttäjä, meidän omat "Rekivaara-treenit" ovat menneet tosi hienosti! Oikein mukavaa joulun odotusta kaikille ! Tontut kolkuttelee jo ovella!
14.11. Jyväskylä INT Judge: Elena Ruskovaara (33)
Jaska 2n best dog , R- CACIB
Nelli 3rd best bitch, R-CACIB
Tuisku 1st EXCELLENT, R-CC
Chili 3rd EXCELLENT, R-CC
Zero 2nd VERY GOOD
Repe 3rd EXCELLENT, CC
Sasu 2nd EXCELLENT
Potsi GOOD
KIITOS Mari ja Miita pikkupikkujouluista :D Cool..... :D


G. Tulisuudelma  BD-3, CC

13.11.
Kouvola
Judge: Matti Luoso (18)
G. Tyrmäystippa "Potsi"  GOOD
6.11.
Porvoo
Rally-tokokisat/
Rally-obedience
Chili ALO-HYVÄKSYTTY / Beginners-passed
Zero MÖLLI ALO-HYVÄKSYTTY / Beginners-passed
Onnea Miita ja pojat! (rallyssa maalissa pitää olla vähintään 70 pist, ja 3 hyväksytyllä tuloksella nousee AVO-luokkaan!)
31.10. Aloitetaan alusta.... Ässän sulhon etsiminen :D Ässälle oli "varattuna" jo vuoden verran komea urho, mutta valitettavasti eräänlainen "tapaturma" estää urhon käytön :( harmi sinänsä. Olen nyt siis lähtöpisteessä ajatuksieni kanssa. Haluaisin kovasti lisätä käyttöpuolta linjoihini (nome, mejä, käytännön metsästys) ja olen valmistautunut tinkimään mm.ulkonäöstä. Tärkeimpänä kuitenkin pidän luonnetta ja terveyttä. En etsi välttämättä mitään valiokoiraa vaan kivaa normi tolleria. Ehdokkaitahan on, useitakin. Ja ehdotuksiakin on sadellut ystäviltä, kiitos niistä! Aikaa on siis maaliskuuhun :D . Osalla uroksien omistajista näkyy olevan aikamoisia vaatimuksia narttujen suhteen, joka minua tietyllä tapaa huvittaa... ehkä omistajat ovat nostaneet koiransa liian korkealle jalustalle, en tiedä. Eli jos nartullasi ei ole tuloksia käyttöpuolelta, on se ihan paska.... Ai oikeestiko? Luonne ja terveys ennenkaikkea, ei ne tulokset siellä koiratNetissä :D.... ulkonäkö ja käyttöominaisuudet tulee sitten noiden jälkeen :D. Jotta, jopas jotakin.... HYVÄÄ SYKSYN JATKOA KAIKILLE !
30.10.
Lahti Int
 Judge: Satu Ylä-Mononen
Chili 3 EXCELLENT
Zero 4th VERY GOOD
25.10. My LOTTA today 1 years old! Congrats!
19.10.  Vanessan, Velmun ja Emmin hablotyypitysten ansiosta tiedämme nyt Wisankin hablotyypin :D Kiitos kaiffarit! :D Ehkä meidänkin perheessä hablotetaan.... joskus :D.  Ensi viikolla juhlitaan Lotan 1-vuotis synttäreitä :D. Suuret bileet siis tiedossa! Ja koska Emmin ja Emmin vanhempien (Jaskan vanhemmat)  Hablot tiedetään, niin voidaan päätellä 2 eri habloyhdistelmää mitä Jaska voisi olla.
17.10. Tromsso
Norway
Judge: Bjarne Södersen (20),
Äijä 3rd best dog
Ronja VERY GOOD
Jaahas :D matka "lappiin" takana ja hauskaa oli vaikka tuloksia ei saatukaan ! Ronja voitti avoimen luokan (7 koiraa) EH lla, toki sitä CK ta myö ois tietysti haluttu :D. Tuomarointi oli tiukkaa ja koiria lensi pihalle H:lla reippaalla tahdilla. No ensi vuonna sitten uudelleen Äijän ja jonkun tytön kanssa :D Katsotaan mitä Tallinnasta saadaan ja sitten mietitään lisää ulkomaan keikkoja. Kiitos matkaseuralle Tarjalla ja kiitos Kingtoursin bussimatkalaisille! *posket hellänä nauramisesta*
10.10.
SNJ Hyvinkää
Judge: Rosemarie Wild (62)
Jaska 2nd best dog
Lotta 2nd best bitch, CC, BOS-junior
Aada 2nd EXCELLENT, R-CC
Nelli 3rd EXCELLENT
Tuisku VERY GOOD
Zero VERY GOOD
Chili EXCELLENT
Repe VERY GOOD
Sasu 3rd EXCELLENT
Äijä 4th EXCELLENT
Lyyli VERY GOOD
Riki 3rd EXCELLENT
Nelli's progeny group 2nd, HP
BOB-breeder

Kuvat: S. Hongisto


Tuisku & Lyyli


Breeders class, 3 different litter


Funny photo from BM-competition :D, Jaska was BM-2 (third time in retriever-specialty)


Happy Happy Joy Joy :D

9.10.
Laukaa
Taipumuskoe
Lotta NOU0 (not passed trialtest)
Hupsista :D ensi kevääseen menee seuraava koe :D Vesityö ok, ruudussa 3 varista tulee vauhdilla pois ja sitten alkaa sijaistoiminnot :D  sammaleen ja varpupuskien haistelu ja syöminen, paskominen ja lopuksi emännän haastaminen leikkiin näykkimällä käsiä :D, eli ei edennyt enää ruutuun etsimään vai jäi jalkoihin pyörimään. Lotalla oli varmaan hauskaa , mulla ei :D Eli taisi sitten loppua usko tai tseluottamus vai mikä? No, on niiiiiiiin hyvä koira, jotta en mie tästä vielä lannistu :D , Riistan ylösotot spontaanit ja riistankäsittely ok ja palautukset vauhdikkaita!


R.Ikonen

8.10. Jaska today  4-years old !! Congrats!

5.10. Tuisku eyes clear
3.10. Lotta on PRO ! Huikeaa miten typy tekee töitä :D Vetästiin kenraalitaipparit eilen ja tänään vielä hakuruutu, ensi lauantaina on sitten totuuden hetki.... pääsin kolmannelta varasijalta kokeeseen Laukaalle :D. Toki kaikkeahan voi kokeessa sattua, se on opittu vuosien varrella. Ja sunnuntaina mennäään SNJ:hin, ja Nelli perinteisesti ilman turkkia. No yks vuosi tuolla turkilla tuli EVA :D katsotaan mitä tänä vuonna tulee.... heh heh. Tänään saimme suomeen kolme uutta "tuontikoiraa" :D, eli kolme Wisan pentua saapui suomeen, näistä sitten joskus myöhemmin lisää :D. Wisa viettää Suhinasissin "anoppilassa" lokoisia päiviä ilman huolen häivää. On käynyt metsällä, sienessä ja vaikka missä. Huippua miten ihana koti sille saatiin, mahtavaa ja KIITOS MALLE ! Eilen meidän koiranhäkillä kävi joku kylän rakki isottelemassa, ja samalla repi Uunolta poskea häkin verkon läpi (uuno halusi tehdä tuttavuutta ja laittoi kuononsa verkon aukosta ulos)... pikkusen kiehahti meikäläisellä, koiran omistaja vain tiellä huhuili koiraansa pois toisten tonteilta... jos tulee toisen kerran, on meikäläisellä sanat valmiina. Uuno saakin sitten syödä antibioottia seuraavan viikon :(. Voi V**tu että kiehahtaa tuollaiset tyypit.  Sitten tällä kylällä on eräs toinenkin koiran taluttaja, joka taluttaa rakkiaan 8 metrin fleksissä ja jää itse seisomaan tielle ja laskee rakkinsa ojan yli meidän pihaan koirien häkille, jonne se 8 metriä juuri ja juuri riittää. Mitenkähän paljon sekin on käyttänyt koiraansa meidän häkillä päivisin kun olemme töissä....jumaleisson sentään! mutta.... iloista syksyä silti kaikille! Kohta se talvi on ihan ovella !
29.9. Lotta, Jaska, Uuno, Äijä & Ässä eyes checked and clear!
25.9.
Hattula

Taipumuskokeet
Jaskan poika "Sasu" NOU0
G. Tulisuudelma "Repe" NOU0 (pääsi jäljelle)

20.9.

Mitäs tässä onkaan kuukaudessa tapahtunut? Mäntyharjulla ja Tervakoskella käytiin näytelmöimässä, Jaskan ollessa RYP-2 isossa 7/8 ryhmässä. Paras narttu kehässä juoksimme Nellin, Lotan ja Reetan kanssa "jokusen" kiekan, kun tuomari mietti voittaako Lotta vaiko Nelli. Kuulema armosta nyt annettiin mummon voittaa :D seuraavalla kerralla on jo asiat sit toisin päin :D. Tulomatkalla Lotta jäi Marille ja Jarnolle treeniin ja samalla mie hain fasaaneja Elimäeltä, koska Kouvolan taipparit olivatkin sit fasaanitaipparit. Jarnon treeneissä tyttö oppi kunnolla uimaan, kantamaan  ja käsitelemään riistaa ja hiffasi kanijäljen. Koitti taipparit.... valitettavasti Lotan into ei lähtenyt hakualueella liikenteeseen ja Lotta jäi pyörimään Jarnon lähelle tekemään pientä hakua. Markkeeraus fasaani tuli käteen. Kiitos vielä Mari ja Jarno ! Kiitos! Porvooseen ajoin Kennel Goldfellowin taksilla hakemaan typykän kotiin, samalla keikalla Lotta yllätti jälleen! VSP ja SERTI Porvoon kehästä! Seuraava keikka onkin sitten SNJ, jonne lähdetään perinteisesti Joensuusta bussilla, kiva reissu siis tiedossa! Ja viikko siitä sitten Äijän ja Ronjan kanssa Norjaan. Itse aloitin AMK opinnot aikuispuolella, ja tehtäviä riittää yllinkyllin työn lisäksi (suurinta tuskaa aiheutti eka ruotsin tehtävä :D jep jep, ei oo tarvinnut tuota kieltä ihan äsken, varsinkaan maataloussanostoa.....). Lottaa treenataan hiukan, jos päästäs Laukaan taippareihin, saa nähdä. Ja koulutehtävien lisäksi iltalukemisena on tuo Tavoitteena Terverakenteinen koira-kirja ja muutama muu kiva koiraan liittyvä kirja.... siitä sitten joskus myöhemmin lisää :D. Ensi vuoden tolleri-leirikin on jo hiukan mielessä, jos sitä Rallya siellä sitten jatkettaisiin :D Tänään Valtteri treenasi Lotan kanssa Junior Handler kisoja varten.... aika näyttää milloin uskaltaa jännitykseltään kehään lähteä! Kovasti yritän neuvoa milloin koira seisoo huonosti ja milloin hyvin :D Äijä on meillä vielä viikon, koska Ässän puolukkapäivät ovat nyt parhaimmillaan.... juoksuväli tasan 6 kk tytöllä... tämä tarkoittaa siis sitä, että MEILLÄ ON PENTUJA (toivottavasti) TOUKOKUUN LOPULLA 2011 !! Eikun sienisatoista syksyä kaikille! Ai niin, Wisan urospentuja on vielä vapaana eestissä :D

 
Lotta 20.9.10

19.9.
Hyvinkää

Judge: Paavo Mattila (9)
Chili  1st VERY GOOD
Zero 1st puppy class

12.9.
Porvoo

Judge: Martin Johansson (34)
Lotta BOS, CC
Chili GOOD
Zero 2nd in puppy class
Repe BOB-puppy
Desti BOS-puppy
Luna  2nd in puppy class, HP


G. Ulpu Inkeri  "Desti" 12.9.10


Niina ja G. Tuhkimo "Luna" 2nd in puppy class with HP

11.9.
Kouvola
Taipumuskoe
Lotta NOU0
Sasu NOU0
SUURET KIITOKSET JARNOLLE Lotan ohjaamisesta ja treenaamisesta! Kiitos myös Marille! KIITOS!

5.9.
Liperi
Jaska NOU 0 :D
29.8
II, Tracking
 G. Supermiäs  1st prize open class
29.8. Tervakoski, INT Judge: Vivamaria S. (19)
Jaska 4th best dog
Nelli 2nd best bitch, CACIB
Lotta 3rd EXCELLENT
Äijä 1st EXCELLENT


Nelli

28.8.
Kihniö
Judge: Markku Santamäki
G. Sata Salamaa BOB, CC
28.8. Mäntyharju Judge:, Raija Tammelin (8)
Jaska  BOB, BIG-2
Nelli BOS
Aada BOB-puppy
Elvis GOOD
Lotta 2nd best bitch, CC


Jaska BIG-2
Kuva Janna Kekkonen

23.8.

Kesä mennyt on ja syksy tulla jolkottaa! Paljon on tapahtunut tänä kesänä. Mieliinpainuva MV reissu hyvässä seurassa pienine kommelluksineen! Jaskan voittaessa molempina päivinä valioluokan ja Äijä voitti nuorten luokan ! Ja piste iin päälle Jaskan "toiseksi kaunein tolleriuros maailmassa"-titteli :D  eli siis se varacacib :D Onnea Ramonille ja Saijalle ja Marikalle! Upea koira! Dinan menestys lämmitti ja saihan se Nellikin jonkinmoista menestystä. Pentutapaaminen heinäkuussa, KIITOS KIITOS KAIKILLE ketkä tulivat paikalle! Otetaan ensi vuonna tai seuraavana uudelleen! Meillä oli hauskaa.... rallya, variksia, ampumista, arvontaa, karaokea, telttailua (hauskinta oli Team Porvoon teltan kasaus operaatio :D ), saunomista, näyttelytreenejä ja valokuvausta, ennenkaikkea hauskaa yhdessäoloa! KIITOS ! Näyttelyissä on käyty niin paljon että "KK-kerholla" riittää puhuttavaa :D Antaa "Kanojen" vaan kotkottaa ... Minä kun en ole tilivelvollinen kelleen mihin rahani laitan ja mitä teen viikonloppuisin, voin heittää rahani vaikka kaivoon :D ja menen miten haluan ja milloin haluan :) Lotta pääsi eilisellä Heinolan ROP-SERTI saavutuksellaan kuulema facebookin kommentointien perusteella sertien keräilijöiden joukkoon ja minusta tuli taas paha ihminen.... Kumma kun se oli vasta Lotan toinen serti ja se kolmas on sitten sitä "keräilyä" .... paitsi et ei niitä keräillä , ne ansaitaan ja saadaan ja tuomari päättää. En edelleenkään ole keksinyt näyttelysääntöjä, en todellakaan. Paras voittakoon!  Eli hankkikaa se elämä ! Jälleen kerran :) Hetkonen, edellisen kerran olin puheenaihe kesäkuussa Wisan takia, nyt elokuussa Lotan takia, oisko sit seuraavan kerran vuoro lokakuussa? vaikka SNJ n jälkeen?  Hohhoijaa, saa sinne muutkin tulla niitä "keräilemään" , jos on sen tasoisia koiria. Minua kun ei vaan ne metsässä rämpimiset kiinnosta, saatikka haisevat varikset. Lotan kanssa yritetään taippareita tänä syksynä kerran, ja jos ei mee läpi, jatketaan ensi kesänä, aika näyttää jatketaanko sinne NOU 1 tulokseen asti vaiko ei :) Rallya meillä mennään niin pitkään kun kyltit pysyy kasassa ja koirat kunnossa! Se on se laji mistä meidän perhe tykkää! Ai niin, loppuun on mainittava, jotta TUISKU, Ronjan ja Wisan jälkeläinen, sijoitusnarttuni, on aloittanut sorsastuksen ja kyyhkyn metsästyksen loistavalla tyylillä 8 kk iässä! Kymmeniä kymmeniä sorsia ja kyyhkyjä ohjaajansa kätösiin! ONNEA ! Nyt kun vaan muistaa pitää ne haisevat varikset sille mielessä, jottei unohdu kylmä riista, kun ensi vuonna mennään taippareihin :D !!! Syksyn jatkoa kaikille tasapuolisesti! Kikkelis Kokkelis toverit!

22.8.
Heinola

Judge:  Leni Finne (13)
Nelli 3rd best bitch
Lotta BOB, CC

21.8.
Kouvola

Judge: Tino Pehar (17)
Nelli  3rd best bitch
Lotta  4th best bitch, R-CC
Chili  3rd best dog, R-CC

15.8.
Raisio
Judge: Stefan Sinko (40)
Senna  2nd EXCELLENT
14.8.
Puolanka

Judge: Tuula Pratt (21)
Nelli BOB
Ronja 2nd best bitch, CC (the last one)
Tuisku BOB puppy
G. Uljas Amanda  4th puppy class
Nelli ja Anniina Haataja nuorempien ikäsarjan voittoon Junior Handlerissa!
Ja Ville esitti elämänsä ekaa kertaa kasvattajaluokassa isossa kehässä koiraa :D  Tiinan flättiä :D

8.8. G. Supermiäs  "Otto"  Mejä  AVO 1 !  ONNEA !

8.8.
Kuopio INT
Judge: Jose De Mello (26)
Jaska BOB, CACIB
Äijä 2nd best dog, R-CACIB, CC
Lotta 1st EXCELLENT, R-CC
Nelli 2nd best bitch, R-CACIB
7.8.
 Mikkeli
Judge:  Riitta-Liisa Lehtonen
G. Tyrmäystippa  BOB-puppy
7.8.
Kuopio INT
Judge: Annukka Paloheimo (25)
Jaska BOB, CACIB
Äijä 2nd best dog, R-CACIB, CC
Lotta 2nd best bitch, CC
Nelli 3rd best bitch, R-CACIB
Tuisku BOB-puppy
6.8.
Kuopio INT

Judge: Pekka Teini (18)
Jaska 3rd best dog
Äijä 2nd best dog, R-CC, R-CACIB
Nelli BOB, CACIB
Lotta 1st EXCELLENT, BOB Royal Canin junior
Aada BOB-puppy
Potsi BOS-puppy

4.8. Uunon C.I.E vahvistus saapui / Uuno's C.I.E confirmation arrived
3.8.   Anni gave birth  6 pups to Wisa!  3 males & 3 bitches!  Congrats!
1.8.
Joensuu
Specialty
show

Judge: Rune Fagerström, Saija Juutilainen (74)
Äijä  2nd best dog, CC, best intermediate toller
Lotta 5th best bitch, R-CC, BOB junior
Nelli  3rd EXCELLENT
Wisa  BIS-Progeny class ( Coco, Lotta,Äijä, Vane)
G. Tulisuudelma  Best dog puppy 7-9 months, 2nd best dog puppy
G. T-Ä-H-T-I  BOS-puppy
G. Unelma Säleikkö  2nd best bitch puppy 7-9 months with HP
G. Rastaletti  2nd EXCELLNET
G. Uuno Turhapuro 3rd best dog puppy 7-9 months with HP
(also in the show participated G. Tyrmäystippa & G. Tuttiritari)
Äijä and Chili participated to Best moves competion!

Pariluokkaan osallistuivat Uuno Turhapuro ja Unelma Säleikkö sekä Tulisuudelma ja Tuttiritari.  
Tässä POIKAPARIN arvostelu Saijalta :D "7kk. ikäiset uros ja narttu. Oikeat sukupuoli leimat. Hyvät mittasuhteet. Sopivat erot päässä ja ilmeissä. Jäntevät ylälinjat. Kauniit värit. Karvapeitteeet vaihtumassa. Liikkuvat hyvin yhtenäisesti, tänään ikään nähden myös yhdensuuntaisesti. Hienot luonteet. Erinomaiset käytökset."  Ja tuomari sanoi vielä kehin jälkeen et kyl hän molemmilta kivekset katsoi :D

Kuvat: Jani Vertanen


BOS-puppy Tuisku & BOB-junior Lotta

 
BOB-intermediate Äijä

31.7.
Ristiina KR
Judge: Esko Nummijärvi (6 tollers)
Lotta 1st VERY GOOD
G. Sudenkorento 2nd best dog, CC
25.7. UUNO TÄNÄÄN 3-VUOTTA!
24.7.
Kemi
Judge: Ritva Raita
G. Supermiäs  1st VERY GOOD
17.7.
Ylivieska Int
Judge: Leni Finne
G. Supermiäs  3rd best male
11.7.
Oulu Int
Judge: Lena Ståhlhanske (30 tollers)
Jaska 2nd best dog, R-CACIB
Nelli BOB, CACIB
Äijä 2nd VERY GOOD
Otto 3rd VERY GOOD
Lotta BOB-puppy

Photos: Sanna-Mari Kangas 


BOS Paavo - BOB Nelli


Jaska 

10.7.
 Oulu Int

Judge: Harto Stockmari (33 tollers)
Jaska BOB, CACIB
Nelli BOS, CACIB
Äijä 3rd best dog, R-CC, R-CACIB
Lotta BOB-puppy
Ronja 2nd EXCELLENT, R-CC 
Otto 2nd EXCELLENT


Nelli and Lotta
Photo: Sanna-Mari Kangas


Ronja

6.7. Pitkästä aikaa meilläkin treenataan :D Varis tulee spontaanisti metsästä ja uimaankin Lotta oppi :D Kania ja hakua harjoitellaan :D jospa sitä joskus sinne taippareihin :D

25.6
Circuit show
Denmark
Judge: Sven Slettedal (62 tollers)
Jaska 3rd best dog
Äijä 1st EXCELLENT
Nelli 3rd best bitch
24.6 
WW
Denmark
Judge: Kurt Nilsson (129 tollers)
Jaska 1st EXCELLENT CH-CLASS, RESERVE-CACIB
Äijä 1st EXCELLENT
Nelli 2nd EXCELLENT


Jaska reserve-cacib on WW Show !!!, Thank you judge Kurt Nilsson!!

20.6. Rovaniemi INT Judge: Jose De Mello
G. Supermiäs  2nd EXCELLENT
18.6. Tollerileirillä oli mukavaa :D Saimme uusia Rallysta kiinnostuneita koirakoita, se on hyvä se. Erityiskiitos Erja, Emilia, Mari, Miita, Anu ja KEPOt ! :D Ensi tiistaina lähdetään sitten katselemaan kauniita koiria Tanskaan (toivottavasti siellä on niitä ja paljon). Wisa uudelleen SIJOITUS ilmoitus tollerien sivuilla on aiheuttanut laajaa kiinnostusta, varsinkin negatiivisessa mielessä. Ihan on kuulema päässyt naamakirjan tilapäivityksiin saakka :D On niillä halvat huvit :D.... Saahan sitä spekuloida, mutta miettisi ensin mitä sanoo, kun ei totuutta tiedä. En ole tilivelvollinen kenellekkään mitä, miksi, milloin ja minkä takia meidän tontin sisäpuolella tapahtuu. Uudelleen sijoitettava voisi olla myös se toinen koira meidän tontilta, mutta nyt näin :D Jotta.... jep jep hankkikaa elämä tai vaikka ne voodoo nuket :D Ja Wisa ei ole lähdössä mihinkään kiertoon ja harkitsemme tarkkaan millaiseen perheeseen se sijoitetaan , jos sijoitetaan :D Adios amigos !
10.6.  Kävimme Jämsässä. Tuloksiin olen tyytyväinen, sijoituksiakin tuli. Nelliltä puuttui turkki, Jaska on matala (yllätys yllätys? :D ) ja Äijän eturinta on jossain , no koira on 18 kk :D.Ja kuten etusivun kuvasta näkyy, uusia tuttavuuksiakin teimme :D. Eteläsuomen Uunon ja Nellin pennun kohdalla selvisimme 1 pv kestävällä säikähdykselle :D onneksi ! Toki seuraamme tilannetta tarkkana koko kesän. Ulkomaan mielenkiintoiset uutiset muuttuivat pieneksi pettymykseksi.... mutta tästä noustaa ! Tuleehan näitä :D Huomenna on Jämsän tollerileirin vuoro, toivottavasti tulee antoisa viikonloppu. Ja kahden viikon päästä ollaan jo Tanskassa :D  Lotta ei ole vielä näyttänyt ekan juoksun merkkejä, milloin lie juoksee. Ässä juoksee varmaan elo-syyskuussa ja sitten huhtikuussa, eli meillä olisi ehkä pentuja kesäkuussa 2011? Niin, ja ne mustat koirat..... ne lähtee kotiinsa tänään, ei ne meille jääneet :D
6.6.
Viro, ESTW-10

Senna  2nd EXCELLENT

6.6.
Jämsä
All breed
Judge: Satu Ylä-Mononen
Äijä 3rd best dog, R-CC
Jaska 2nd EXCELLENT
Nelli 4th best bitch
Lotta BOB-puppy


Lotta BOB-puppy 6.6.2010

 31.5. OLEN SANATON! Mieletön viikonloppu takana! Äijä 2 x ROP & serti sekä yksi cacib, pisteenä iin päälle ryhmässä NELJÄS! Kiitos rotutuomareille ja ryhmän tehneelle tuomarille ! Nelli 2 x VSP ja cacib, Jaska PU-kehässä toinen ja kolmas, Ässä PN-kehässä neljäs..... Wisan ja Fasun tyttö Coco PN-4 lauantaina ja Wisan ja Emmin tyttö Vane PN-2 ja serti sunnuntaina ! Lotta ROP-pentu molempina päivinä :D Voisi sanoa jotta Wisan lapsilla meni lujaa :D Ja minulla on upea ystävä ja samalla taitava handleri Reeta ! Kiitos Reeta! Olet ollut suuri apu vuosien saatossa ja olet handlannut ryhmäsijoitukseen Nellin, Jaskan ja nyt Äijänkin :D Ja voitit Jaskalla eräänä vuonna Junior Handler piirinmestaruudenkin ! Upeaa! Erkkarissa jatketaan ! :D Sunnuntai-iltana tuli sitten hiukan "mustia pilviä" viikonlopun ylle, eteläsuomesta kiiri tieto jotta yksi Uunon ja Nellin pentu on sairastunut, seuraamme tilannetta, odotamme kokeita ja pidämme peukkuja pystyssä! Tsemppiä sinne ! Huomenna tulee se morsmaikku meille ja sunnuntaina mennään Jämsään aivan uudelle tuomarille!  
30.5.
Joensuu INT
Judge: Alison Cowin (23 tollers), group Harry Tast
Äijä CC, CACIB, BOB, BIG-4
Jaska 2nd best male
Nelli CACIB, BOS
Ässä 4th best bitch
Lotta BOB-puppy
Lenni 2nd EXCELLENT


Äijä BIG-4 INT All Breed Show Joensuu
KUVA:  Saana Pirinen

30.5. Haukipudas Judge: Tuula Pratt
G. Supermiäs  2nd best male, R-CC
30.5. Järvenpää Judge: Jens Martin Hanse
Chili  4th VERY GOOD
29.5.
Joensuu NAT
Judge: Harri Lehkonen (20 tollers)
Jaska 3rd best male
Nelli BOS
Äijä CC, BOB
Ässä 2nd EXCELLENT
Lotta BOB-puppy


Äijä short listed, 7th in group

29.5. Rovaniemi Judge: Raimo Louhio
G. Supermiäs CC, BOS
27.5. Rekivaara heräilee kesään kun kerta sen kynnyksellä ollaan... Kaikki pennut saivat hyvät kodit helmikuussa ja omistajat ovat olleet tyytyväisiä koiriinsa. Näyttelytreeneissä Joensuussa olen nähnyt usein Potsia ja Wisan ja Fasun tyttöä Cocoa, Usvakin kävi kylässä huhtikuussa ja Tuisku asuu suht koht lähellä meitä. Rantasalmella piipahdin keväällä katsomassa Aadaakin. Kaikista on tullut tosi reippaita koiran alkuja! Nelli steriloitiin kevään korvalla ja " THE QUEEN" aloitti näytelmät vaatimattomasti cacibilla Haminasta, joskin tunnetusti ilman turkkia !! Ans kattoo miten turkin käy jatkossa? Tullooko sitä ollenkaan?  Haminan matkalla näin Ronjan pentuja Repeä ja Cassua, olin erittäin positiivisesti heistä yllättynyt :) Lotta on kotiutunut Rekivaaraan todella hyvin ja oppinut jo uimaankin, variskin kulkee suussa mallikkaasti. Lotta täytti tiistaina 7 kk ja aloittaa " uransa" Joensuun KR näyttelystä. Ässä jää näyttely tauolle Joensuusta, ja tulee ehkä erkkariin tai vasta syksymmällä käymään kehissä. Tanskan matka häämöttää hyvässä seurassa :D ahtaassa sellaisessa. Minun farkuun ahtautuu 3 naista, 5 koiraa ja tavarat, onneksi on suksiboxi :D . Tollerileirille menen kouluttamaan Rally Tokoa ja kesällä järjestän kasvattitapaamisen Outokummussa, "harmillisesti" tuli samalle päivälle kutsu serkkuni häihin,mutta jospa sieltä livahtaisi käymään moikkaamassa sukulaisiakin välillä, sattui häät samalle paikkakunnalle kuitenkin :D Ulkomailta kantautui myös mielenkiintoisia uutisia.... siitä sitten joskus myöhemmin :D. Viikonloppuna on Joensuun näytelmät, tehtäviä siellä riittää.... riittämiin. Ensi viikolla tulee yks morsmaikku käymään kylässä. Meillä on muuten tällä hetkellä 5 punaista ja 4 mustaa koiraa kotona, jotta vipinää ON !  Rekivaara kuittaa !
23.5.
Hamina INT
Judge: Anna Brankovich (18 tollers)
Nelli BOS, CACIB
Jaska BOB, CACIB
Äijä 3rd best male, CC
Ässä 3rd best bitch, R-CC
Sasu 2nd EXCELLENT
Chili 3rd VERY GOOD
16.5.
Mynämäki
Judge: Marit Sunde
G. S-Y-D-Ä-N  2nd VERY GOOD
G. Sata Salamaa GOOD
15.5.
Rauma
Judge: Melvin Beech, Kanada
G. S-Y-D-Ä-N  4th best bitch
13.5. Kangasniemi Judge: Markku Santamäki (11 tollers)
Jaska 2nd BD
Äijä 3rd BD, CC
8.5.
Kuusamo
Judge:  Markku Santamäki
G. Supemiäs "Otto"  2nd BD, R-CC ; ONNEA !
Artun poika Absolutis Unique Boy 1st BD, CC ; ONNEA!
 
Grezagords Röllipeikko (litter Nelli-Jaska) send Spring greetings from Kerava!
2.5.  Mouhijärvi


Puumala


Koski TL

Judge: Harto Stockmari
Grezagords Sata Salamaa "Riki" BOS, CC

Judge: Jaana Hartus
Jaskan poika Sasu BOB, CC (the last)

Judge: Markku Santamäki
Dago VERY GOOD
G. Sydän "Senna"  VERY GOOD

Tällä viikolla saimme päätökseen erään pentusuunnitelman :D toiselta puolelta maailmaa on spermat tilattu :D
25.4.
Lahti Int
Judge: Tatjana Urek (33 tollers)
Jaska BOB, CACIB
Äijä 2nd BD, CC, R-CACIB
Chili 3rd BD, R-CC
Ässä 2nd EXCELLENT

Saimme viimein LOTAN kotiimme Rekivaaraan ! Ihanaa! Lauma koossa! KIITOS Mari & co !

Photos: Sari Kauppinen 


 BOS-Taika & BOB-Jaska


Äijä at Lahti 25.4.10

  G. Sudenkorento: hips A/A, elbows 0/0
12.4. Wisa today 6 years!
10.4. Veljeni Mikko Takkunen on valittu tänään Vuoden Nuoreksi Lehtikuvaajaksi, PALJON ONNEA ! Mikon kuvia löytyy osoitteesta www.mikkotakkunen.com
5.4 Lappeenranta Judge: Leni Finne (11 tollers)
Äijä BOB, CC
Jaska 3rd BD
Ässä 2nd BB, R-CC
28.3. Riga Latvia LVW-10 Judge: Likita Zake (3 tollers)
Uuno CC, CACIB, BOS LVW-10 = C.I.E
Suuret Kiitokset Inkalle ja Nikelle Uunon matkasta, KIITOS!


Kuva: Inka Kemppinen

27.3. Pyhäselkä Judge: Kirsi Nieminen (18 tollers)
Jaska 3rd BD
Äijä BOB, CC
 25.3. Nelli THE QUEEN, today 6 years !
   G. Sata Salamaa  lonkat B/B ja kyynäreet 0/0 !!!
21.3. Hani has got 6 puppies. 4 bitches and 2 males. Nelli, Jaska and whole team congraatulate!
21.3. Tampere INT Judge: Leila Kärkäs (46 tollers)
Jaska 3rd EXCELLENT
Äijä 2nd EXCELLENT, 4th BD
19.3.   Hulinaa huisketta, meteliä melskettä..... Maaliskuu puolessa välissä. Valtteri ja Vallu viettivät jo syntymäpäiviään :D Villellä, emännällä ja Nellillä on juhlat aika lähellä. Ässä juoksee tänään jo 15 tta päivää, joten Nelli on Ässän kanssa Jaanalla ja Äijä on ollut meillä ukkoporukassa sitten "lainassa". Käytiin Kouvolassa, Kerimäellä ja Polvijärvellä näyttelyissä  ja  huomenna lähdetään junalla Tampereelle.... junalla siksi, että omistamani harmaa WW golf on Laakkosen pihalla runko vinossa ja etuosa kasassa.... Ajoin keskiviikkona valtatietä pitkin normivauhtia ja joku ihminen halusi välttämättä tulla STOP merkin takaa kylkeeni... No, se oli VAIN peltiä, suuremmilta henkilövahingoilta onneksi säästyttiin, mitä nyt syön kipulääkkeitä ja omistan niskatuen vähän aikaa. Ässä jää pois Tampereen ja Pyhäselän näyttelyistä vatsatulehduksen takia jonka sai nimeltä mainitsettoman yrityksen puruluista, eikä ollut kuulema ensimmäinen sairastunut :( Tälläistä sattuu. Kiihtelyksen sihteeriksi lupauduttuani 2 vuotta sitten, enpä tiennyt mihin lupauduin :D odotimme 300 koiraa, saimme 566 koiraa !! jotta hommaa on ollut kirjekuoria aukoessa, luokkia ja rotuja järjestellessä sekä lisätuomareita etsiessä :D Tästä jatketaan ! Tulispa jo Juhannus jotta pääsisi sinne Tanskaan :D
18.3.  G. Suhinasissi "Tirri"  lonkat A/A ja kyynäreet 0/0 !!!

Jaskan ja Suffelin tytär "IINES"  lonkat A/A ja kyynäreet 0/0
13.3. Polvijärvi Judge: Saija Juutilainen (11 tollers)
Jaska BOB
Äijä 2nd BD, CC
Ässä 1st VERY GOOD
10.3.  ABSOLUTIS GOLDEN SWALLOW  "Vallu"  12-vuotta !
Vallu voi hyvin muutaman hampaan menettäneenä :D , ja viettää lokoisia eläkepäiviä Klaukkalassa !
  G. Supermiäs hips: A/A, elbows: 0/0
7.3. Kerimäki Judge: Jaana Hartus (10 tollers)
Jaska 2nd BD
Äijä BOB, CC (in group one of 7 best of 13 dogs)
Ässä 1st VERY GOOD


BOS Iiris - BOB Äijä

7.3.
Ähtäri
Judge: Tapio Eerola
G.Sata Salamaa GOOD
6.3. Kouvola Judge:  Pekka Teini (29 tollers)
Jaska 3rd BD
Äijä 2nd BD, RESERVE-CC
Ässä 2nd VERY GOOD
Dago 1st EXCELLENT
Sasu 1st EXCELLENT
  Tuisku, Repe, Zero & Ama PRA-A, Aada PRA-B
2.3. Lennin tytär Tara lonkat B/C, kyynäreet 0/0
Jaskan tytär Fiia lonkat B/B , kyynäreet 0/1
23.2. Repe, Tuisku, Ama, Aada ja Zero  CEA-A
23.2.
Ulpu Inkeri palautui minulle viime perjantaina, mutta löysi jo sunnuntaina uuden kodin :D "Destiny" sai kodin aivan kiven heiton päästä Zeron kotoa! Kiitos Henna! Jaska voitti Angelikan Maljan jo toista kertaa peräkkäin POKS ry:n kilpailussa, Äijä oli Nouseva Tähti-pentukisassa toinen ja Ässä kolmas :D. Lotta kävi Rekivaarassa viikonlopun aikana, mutta lähti vielä Kotkaan Sasun ja Repen seuraksi, Lotta kotiutuu Rekivaaraan sittenkin keväämmällä. Otettin kuvia, hämähäkkihän se on :D jalkoja löytyy, jännä kasvuvaihe nyt, mutta pidän todella paljon Lotan luonteesta ja rakenteesta. Ensi viikonloppu huokaistaa ja sitten mennään MONTA viikonloppua.... Optigen tuloksia odotellaan, josko ne tällä viikolla tulisivat? Veret lähtivät Aadasta, Zerosta, Repestä, Amasta ja Tuiskusta jenkkeihin.


Lotta 21.2.10

21.2. Tuusniemi Judge: Markku Santamäki (29)
Äijä 2nd BD, R-CC
Ässä 4th VERY GOOD
16.2.
Nellin pennut tänään 7 viikkoa! Jälleen on aika laskea "irti" pennuista :D. Uuno Turhapuro lähti Porvooseen Chilin kaveriksi ja Ulpu Inkeri Järvenpäähän. Unelma Säleikkö "Aada" sijoitusnarttuni lähti Savonlinnaan. Uljas Amanda haetaan Juorkunaan ja huomenna Usva-Aamu muuttaa kymmenen kilometrin päähän Joensuuhun :D. Torstaina lähtee Uhkea Lyyli Tampereelle ja Timantin Loisto Espooseen, perjantaina U-P-E-A lähtee Renkoon ja Unikon Kukka haetaan lauantaina Kirkkonummelle. "Rauha" laskeutuu maahan :D Sunnuntaina menemme Äijän ja Ässän kanssa Tuusniemelle näyttelyyn. SUURET KIITOKSET HELI JA JUICE avusta ja huolenpidosta ja hoidosta pentujen suhteen ! KIITOS !


Unelma Säleiköstään ylpeänä oleva kasvattaja :D


Miita & Zero sekä Ulpu Inkeri

14.2 . Wisan ja Fasun tytär Coco kävi kylässä

12.2. UPEITA UUTISIA satelee kennelliitosta..... "Senna" lonkat A/A ja kyynäreet 0/0. Supermiäs, Suhinasissi ja Sata Salamaa kuvattanee maaliskuun loppuun mennessä. Mielenkiinnolla odotan tuloksia :D. Pennuista Tyrmäystippa "Potsi" siirtyi sulostuttamaan Kontiolahtelaisia eilen, pojasta kuullaan vielä! Pieni mutta pippurinen syntyessään, normaalin kokoinen nyt :D ja luonnettakin löytyy! Tänään Tuhkimo lähtee Vantaalle ja Tuiskutuuli Sulkavalle, huomenna Toivo Ryynänen ajelee Kaarinaan. Eli puolet pennuista on sitten uusissa kodeissaan. Viikonloppuna yritetään saada uudet kuvat Jaskasta, Äijästä ja Ässästä ja heittää nuo entiset kuvat arkistoon... eivät ole kaikki oikein edustavia :D Tanskaan ilmoitin Jaskan, Nellin ja Äijän. Sunnuntaina on ystävänpäivä, joten OIKEIN MUKAVAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE!  Kevät keikkuen tulevi :D


Uuno Turhapuro ulkona

  G. S-Y-D-Ä-N lonkat/hips A/A, kyynärät/elbows 0/0
Wisan tytär Donnan Vanessa lonkat A/B, kyynäreet 0/0
8.2. Tasan 7 viikko sitten syntyi Grezagords T-pentue :D Tänään on aika sanoa "Hyvää Matkaa ja nähdään" viidelle pennulle :D. Tosimies ja Tulisuudelma lähtee Kotkaan, Tuttiritari Juankoskelle, Tohtori Sykerö Helsinkiin ja T-Ä-H-T-I jää Joensuuhun. Perjantaina lähtee kolme pentua, lauantaina yksi.Nellin pennut madotettiin eilen ja koko laumalla piisaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita :D


Kotkan jengi: Maarit & Cassu ja Mari & Repe

6.2.
Laihia
Judge: Paula Rekiranta
G. Sata Salamaa SUFFICIENT
  G. Samusirkka lonkat/hips A/A, kyynärät/elbows 0/0
1.2. Nopeasti se tämä aika kuluu! Ronja lähti tänään kotiinsa ja pennut täyttivät 6 viikkoa.Nellin pennut täyttää huomenna 5 viikkoa! Molemmat pentueet on samassa aitauksessa ja Nellin imetys alkaa olla päättynyt myös. Riistaakin on näytetty, tuntui lapsia kovasti kiinnostavan. Nellin mielestä fasaanin siivet olivat hänen :D Ronjan pentujen madotukset olivat viikonloppuna, ja kaikki pennut kuvattiin seisonnassa ja kasvokuvissa. Kasvokuvat tulevat myöhemmin sivuille. Sijoitusnarttuni olen jo valinnut. Ronjan pennuista se on T-Ä-H-T-I ja Nellin pennuista se on TIETYSTI Unelma Säleikkö :D. Mikäli Lotan tulo olisi jostain syystä peruuntunut, olisi näistä jompikumpi jäänyt kotiin. Tällä kertaa näin :D. Uuno Turhapuro "Zero" ja Tulisuudelma "Repe" (ehkä myös Lucas ja Potsi ) lähtee koteihin, jotka varmaan "ramppautuu" seurassani näyttelyissä joskus :D. Enää viikko niin Ronjan pennuista 5 lähtee heti maanantaina uusiin koteihinsa. T-Ä-H-T-I, Usva-Aamu ja Tyrmäystippa jää joensuun seudulle, eikä Säleikkö ja Lucas kauas lennä. Uljas Amanda lähtee "poronhoito-alueelle" *vitsi* :D. Pääkaupunkiseudulle ja sen lähiympäristöön tulee yhteensä 6 koiraa. Mielenkiinnolla odotan, saanko millaisen lauman kasaan Joensuun erikoisnäyttelyyn Linnunlahdelle 1.8.2010?? Kiva olisi erkkarin puitteissa koko porukkaa nähdä. Ja eiköhän se ole kesällä 2010 vihdoin aika järjestää Grezagords-pentutapaaminenkin :D . Kunpa mahdollisimman moni pääsisi paikalle! Nellin kuntoutus alkaa, se on se Tanska mihin myö "THE QUEEN" in kanssa lähetään :D Adios Amigos, kikkelis kokkelis ja helmikuuta !
31.1.
Kerava
Labrador Special
Judge: Vic Cole
Lenni  2nd EXCELLENT
28.1.  Wisa - Elja: 4 male and 6 bitch puppies were born.
26.1. Ronjan pennut täyttivät eilen 5 viikkoa ja Ronjan imetys-aika alkaa olla päättynyt. Ruoka maittaa ja koko pentue on kasvanut paljon ja nostanut painojaan hyvin. Nellin pennut ovat tänään 4 viikkoa. Nekin ovat päässeet ruuan makuun reippaasti, painot nousee ja kaikki on ok. Nelli imettänee vielä noin viikon. Viikonloppuna oli hulinaa ja huisketta kun tulevat pennun ostajat kävivät katsomassa ritari ässiään :D. Kuvasimme jälleen pentuja, Nellin pennut olivat juuri syöneet ja lopputulos olikin märät pennut kuvissa :D . Mutta ei liene tahtia haittaa. Eilen saapui kennelliitosta upeat uutiset! Äijällä ja Ässällä molemmilla lonkat A/A ja kyynäret 0/0! Samusirkan tuloksia odotellaan. Ensi viikolla on eläinlääkärin tarkastukset ja mikrosirutukset, viidestä pennusta otetaan PRA-CEA testi, seuraavalla viikolla onkin Ronjan pentujen uusiin koteihin lähtö-aika. Kylläpä aika menee nopeasti!
25.1. Ässä & Äijä lonkat/hips A/A, kyynärät/elbows 0/0
18.1. Ronjan pennut ovat tänään 4 viikkoa ja Nellin pennut huomenna 3 viikkoa. Edelleen on muutama narttu vapaana molemmissa pentueissa. Yllättävän paljon kysellään uroksia, mistä lie johtunee? Toki en odottanut näin isoja pentueita, olisi vähempikin riittänyt :D Eilen kuvasimme Helin ja Jussin kanssa Ronjan pentuja, yritimme ottaa ns virallisia 4 viikkois kasvo- ja seisontakuvia. Suurin osa jopa onnistui. Olen erittäin tyytyväinen pentueeseen ja positiivisin mielin pystyn pentueesta muutaman pennun myymään "näyttelyharrastus"-koteihin :D, sijoitusnartun valitseminen voi tuottaa vielä vaikeutta :D Ans kattoo. Nellin pennut madotetaan tänään ja he saavat maistella jauhelihaa ensimmäisen kerran. Ronjan pennut alkavat olla jo vanhoja tekijöitä kiinteän ruuan suhteen. Aitaukset alkavat käydä kohta pieneksi isoille laumoille. Ensi viikonloppuna onkin sitten huisketta, kun pentujen ostajia tulee katsomaan pieniä punaturkkejaan. Sunnuntaina on tarkoitus kuvata sitten lisää Ronjan pentuja sekä myös Nellin pentuja. Lotta on kuulema oikea riiviö ja rajutapaus.... eli seuraava "Nelli" on siis kasvamassa..... jee, lisää AD/HD tapauksia tähän taloon :D I like!

16.1. Supermiäs, "Otto" silmät terveet
Supermiäs, "Otto" eyes clear
14.1. Liesl gave birth to Wisa 1 bitch and 2 males , CONGRATS !

12.1. Wisa ja Samusirkka silmät terveet/eyes clear.
Samu, Äijä ja Ässä polvet/knees 0/0.
Muita tuloksia sitten jäädään jännittämään.... :D
11.1. Ronjan pennut täyttävät tänään 3 viikkoa ja Nellin huomenna 2 viikkoa. Vilskettä riittää, etenkin kun Ronjan pennut saivat eilen ensimmäisen kerran maistaa jauhelihaa ja piimää madotuksen yhteydessä :D. Ronjan laatikko purettiin samalla ja pennut ovat nyt aitauksessa. Yksi Ronjan pentu, se pienin, muutti jo viikko sitten Nellin laatikkoon ja kasvaa siellä "mummotettavana" noin 8 viikkoiseksi asti. Lauantaina käytiin Kajaanissa "täyttämässä" Uunon ja Ässän tämän vuoden tavoitteet.... :D , olipa mielenkiintoinen matka talvinäyttelyyn kovassa pakkasessa. Huomenna on sitten jännitystä kerrakseen, kun viemme Ässän, Äijän ja Samusirkan lonkka- ja kyynärkuville. Ai niin, ja tulihan se Lotta-tyttökin Suomeen, tosin ei vielä Rekivaaraan asti :D. Lotta tulee sitten meille, kun tämä pentuhässäkkä on enemmälti ohitse. Kiitos jo nyt hoitajille !

9.1.
Kajaani INT
Judge: Jaana Hartus (42 tollers)
Uuno 2nd BD, CACIB
Äijä BOS, CC
Ässä 2nd EXCELLENT
Otto 2nd VERY GOOD

Lenni 3rd BD


ROP "Rasa"- VSP "Äijä

8.1. Welcome Lotta to Finland! Thanks to Iro, to pick up Lotta to me :D


Kuvat: I. Kaukonen

3.1. Lenni Lepakko tänään 3 vuotta!
1.1. Uusi vuosi ja Uudet kujeet? Mitähän tämä vuosi tuo tullessaan? Kuka tietää. Vuoden aikana kuvataan S-pentue ja jännätään lopputuloksia... :D. Lotta saapuu tammikuussa, typykkä pääsee pentuluokkiin toukokuun lopulla. Kädet ristissä toivon, jotta saan T- ja U-pentueille HYVÄT ja RAKASTAVAT kodit. Toivottavasti jokunen niistä esiintyisi jossain kehässä joskus, vaikka sitten Joensuun erikoisnäyttelyssä :D. Näyttelykärpäsen PAHAN pureman saaneena ei voi kun vaan "voivotella" tulevaa vuotta... :D Tanskan WW Jaskan kanssa, vielä on auki lähteekö muita. Ronja saanee jostain viimeisen sertinsä kun kuntoutuu pennuista, taipparit lienee myös tavoitteena (tsemppiä Päivi !) :D Haaveena tänä vuonna on saada Ässä-tytölle ERI, serti on tervetullutta ylimääräistä lisää :D. Äijälle vaikka cacib tai kaksi :D. Ja tietysti Lottakin haluaa ainakin yhden sertin :D. Ensi jouluna... EI OLE pentuja? eihän? eiköhän tämä joulupentue hässäkkä jää näihin kolmeen jouluun :D Nelli teki suuren urakan tiistaina, synnytti 8 pentua, joista "pienin" painoi 416 grammaa ja suurin 494 grammaa..., tänään Ronjan pennuista (ikää 11 pv) 3 pentua on kevyempiä kuin Nellin pennut syntyessään :D. Mutta kyllä ne siitä kasvaa !

UUTEEN VUOTEEN YSTÄVÄT!


© Grezagord's 2019